Janod keuken

Kinderkeuken Janod ChiqueDe Janod keuken is heerlijk om in te spelen. Deze speelkeuken komt uit Frankrijk, de Janod keuken is van hoge kwaliteit en doorgaans goed geprijsd. Het materiaal dat voornamelijk wordt gebruikt in de Janod keuken is hout. Het houten uiterlijk van deze keuken heeft wel iets speciaals, het onderscheidt de Janod keuken van de rest van de kinderkeukens, die bijna allemaal van kunststof worden gemaakt. Het is een supercoole speelgoedkeuken voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Heerlijk een verse pasta maken in je eigen gasfornuis of een pizza bakken in de oven. De speelkeuken is voorzien van grote knoppen om je keukenapparatuur te bedienen. De speelkeuken wordt in een stevige doos geleverd en is eenvoudig te monteren. De Janod keuken is compleet met meerdere accessoires zoals pannen, ovenhandschoen, spatels en nog veel meer. Achteraf zijn er nog accessoires bij te bestellen zodat uw kindje nooit uitgespeeld zal zijn met de kinderkeuken. Het keukenkastje biedt ruimte om uw spulletjes netjes op te ruimen! Na het eten kan in de gootsteen gemakkelijk afgewassen worden. De Jand keuken is zeer geschikt voor uw kindje om lekker mee te spelen en gerechten te maken. Je kan niet vroeg genoeg beginnen om de volgende masterchef te worden. Voor urenlang speelplezier is de Janod keuken een zeer goede keus!

 

Bekijk hier een volledig overzicht van alle Janod keuken aanbiedingen»

Over ons:

De Kinderkeuken discounter is de eerste echte online webshop met een duidelijk overzicht van alle top merken en de beste aanbiedingen. Daardoor heb je zeker een aantrekkelijk geprijsde Kinderkeuken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over onze kinderkeukens? Neem dan contact met ons op via de daarvoor beschikbare contact pagina. Dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.