Smoby keuken

Een Smoby keuken is een droom voor elk meisje dat een keukenprinsesje wil zijn! Smoby, de bekende speelgoedfabrikant uit Spanje, onderscheidt zich door de vrolijke kleuren waarin zij hun kinderkeukens bieden. Smoby heeft ook een mooie collectie zeer complete kinderkeukens. De Smoby kinderkeuken is van een goede kwaliteit en hebben een modern uiterlijk.  De Smoby keuken wordt met vele accessoires geleverd. De Smoby keuken is geschikt voor kinderen die ouder zijn dan 3 jaar.

De keukens zijn in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er meerdere modellen beschikbaar, de Hello Kitty is de meest populaire kinderkeuken van Smoby en een absolute must-have voor een klein Hello Kitty fan. De Smoby keuken is voorzien van een kraan, gasfornuis en een oventje. Bij de Smoby keuken worden meerdere accessoires geleverd. Ook kan je achteraf nog vele accessories nabestellen zodat uw kindje nooit uitgespeeld zal zijn met de leuke Smoby keuken. Uw kindje kan van jongs af aan al leren om eten te bereiden in hun eigen keukentje. De Smoby keuken is gemaakt van hoogwaardig kunststof, en is dus stevig en kan zeker wel tegen een stootje! Met deze kinderkeuken kan uw dochtertje heerlijk spelen en door de goede kwaliteit van Smoby zal deze keuken ook jarenlang speelplezier opleveren.

Bekijk hier het volledige assortiment Smoby kinderkeukens» 

Over ons:

De Kinderkeuken discounter is de eerste echte online webshop met een duidelijk overzicht van alle top merken en de beste aanbiedingen. Daardoor heb je zeker een aantrekkelijk geprijsde Kinderkeuken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over onze kinderkeukens? Neem dan contact met ons op via de daarvoor beschikbare contact pagina. Dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.