Speelkeuken

Een speelkeuken is iets waar elke kleine meid wel mee op wil groeien. Lekker koken in je eigen mooie speelkeuken. Wat een speelkeuken zo bijzonder maakt is dat hij in zoveel verschillende soorten en maten verkrijgbaar is. Van de kleine en kleurrijke speelkeuken van Smoby, gemaakt van kunststof. Tot aan de Kidkraft speelkeuken die, met een groot Amerikaans design en een moderne look, heel anders is.

Voor een kinderkeukentje zijn zeer veel accessoires beschikbaar. Voor de houten kinderkeukens zijn houten accessoires te verkrijgen en voor de kunststof kinderkeukens zijn kunststof accessoires  beschikbaar. Deze accessoires zijn makkelijk bij te bestellen. Er zit standaard bij een kinderkeukentje ook al veel accessoires inbegrepen. Door deze accessoires kan je je kinderkeuken zo compleet maken als je zelf wilt.

Een speelkeuken is ook in veel verschillende kleurtjes te verkrijgen, zo zijn er roze kinderkeukens voor uw keukenprinsesje en nog vele andere kleurtjes zodat er voor ieder kindje wel een passende speelkeuken te vinden is. Een kinderkeuken is ideaal voor de ontwikkeling van uw kindje en zij kan samen met haar vriendinnetjes lekker spelen en koken!

 

Bekijk het volledige speelkeuken assortiment hier»

 

Over ons:

De Kinderkeuken discounter is de eerste echte online webshop met een duidelijk overzicht van alle top merken en de beste aanbiedingen. Daardoor heb je zeker een aantrekkelijk geprijsde Kinderkeuken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over onze kinderkeukens? Neem dan contact met ons op via de daarvoor beschikbare contact pagina. Dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.